1. Αρχική
  2. Η Υπεύθυνη

Η Υπεύθυνη

Είμαι απόφοιτη του τμήματος λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Πατρών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Μάστερ στον Αυτισμό (MA in Autism, 2012) του Πανεπιστημίου της Ουαλίας, Νιούπορτ, Αγγλία και Διδάκτωρ του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (2019).
Είμαι ενεργό μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος καθώς και της Διεθνούς Ένωσης Λογοπεδικών και Φωνιάτρων (International Association of Logopedics and Phoniatrics, IALP). Επιπλέον, παρακολουθώ σεμινάρια τα οποία μοριοδοτούνται από την Αμερικάνικη Ένωση Ομιλίας-Λόγου-Ακοής (American Speech-Language-Hearing Association, ASHA). Τον Αύγουστο του 2016, έζησα μία συναρπαστική εμπειρία παρουσιάζοντας μια εργασία μου στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών, στη Φιλαδέλφεια της Αμερικής.

Είμαι Κάτοχος Διπλώματος Εξειδίκευσης για την υποστήριξη πολύγλωσσων μαθητών με δυσλεξία από την Βρετανική Ένωση Δυσλεξίας (British Dyslexia Association).
Καθώς έχω έντονο ενδιαφέρον για τον Αυτισμό, έχω εκπαιδευτεί σε πολλές  προσεγγίσεις- παρεμβάσεις όπως στη μέθοδο PECS (Μονορόδι), στη μέθοδο Son Rise (Autism Treatment Center of America), στην Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς (μέθοδο ABA), στη μέθοδο TEACCH, στις Κοινωνικές Ιστορίες και φροντίζω να ανανεώνω τις γνώσεις μου.
Επιπρόσθετα, έχω εκπαιδευτεί στο θεατρικό παιχνίδι και στο messy play το οποίο έχω παντρέψει με τη λογοθεραπεία προκειμένου να είναι δελεαστική και για τους πιο απαιτητικούς μου θεραπευόμενους.
Έχω εκπαιδευτεί στην προσέγγιση SOS για τη σίτιση, στο πρόγραμμα PROMPT για τις διαταραχές ομιλίας και στο πρόγραμμα Palin για τον τραυλισμό.

Έχω παρακολουθήσει από το Πανεπιστήμιο του Λος Άντζελες το πρόγραμμα PEERS για τις κοινωνικές δεξιότητες εφήβων και ενηλίκων. Πρόκειται για ένα, κατά την άποψη μου, φανταστικό πρόγραμμα με προοπτική εφόσον χρησιμοποιηθεί σωστά από τις οικογένειες.

Εμπλουτίζω συνεχώς τις γνώσεις μου για να παρέχω τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Προσφέρω υπηρεσίες αξιολόγησης και θεραπείας δια ζώσης και διαδικτυακά. Βοηθάω ενήλικες και διάφορες οικογένειες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η ομάδα:

Η ομάδα μας αποτελείται από νέους ανθρώπους, εξειδικευμένους, με μεράκι και αγάπη για τα παιδιά και την ειδική αγωγή.
Λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ψυχολόγος, ειδικός παιδαγωγός και άλλες ειδικότητες ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδέες που έχουμε στελεχώνουν τα γραφεία.

Επίσης συνεργαζόμαστε με αναπτυξιολόγους, παιδοψυχιάτρους και ακοολόγο.